Thursday, December 1, 2022
No menu items!
More

  Ria

  Bodza – A sokoldalú gyógynövény

  A természet patikájának egyik leghasznosabb gyógynövénye a bodza, melynek nem csak varázs - de gyógyereje is van! A bodza virága és a termése is gyógyhatású, nagyon ízletes mindkettő, emiatt nagyon sokan szeretik. Ria, szerzőnk saját családi receptjeit osztja meg olvasóinkkal.

  Secrets of the elderberry plant- The versatile herb

  One of the most useful herbs in nature's pharmacy is the elderberry, which is not only magical but also a healing power! Both the flower and the fruit of elderberry have a healing effect, both are very tasty, which is why so many people love them. Our author Ria shares her own family recipes with our readers.

  10th of May – About the National Tree and Birds Day

  Respect, love and admiration for nature on the part of humans may be seen in May, The Day of Birds and Trees.

  Május 10. – MADARAK ÉS FÁK NAPJÁRÓL

  A természet iránti tisztelet, szeretet és csodálat az ember részéről talán a májusi Madarak és Fák Napján mutatkozik meg igazán. Kár, hogy az év többi napján...

  Fruits and vegetables, which goes where? Fridge or freezer?

  People often buy lots of fruits and vegetables when they go to the market. Of course, they want to use these slowly over the week. It's good to know how to store them, so they can stay fresh longer. Ria collected the most important storage methods for vegetables and fruits.

  New Year messages from around the world!

  When we close a year and look back, there is always something we want to change to make things a little better next year.

  Ünnep Valencia tartományában, Las Fallas-, amit legalább egyszer látni kell!

  Aki ismeri a spanyolokat tudja, hogy imádnak ünnepelni és nincs is olyan hónap, amikor ne ünnepelnének valamit. Egyhetes tűzijáték és petárda? Méghozzá márciusban? Valenciában mindezt megtapasztalhatjátok egy igazi őrült fieszta keretein belül. Ki ne szeretne részt venni egy igazi mediterrán életérzést és hangulatot felvonultató eseményen, akkor érdemes ellátogatni erre a spanyol eseményre a Las Fallasra..

  Celebration of Las Fallas

  Fireworks and firecrackers? Even in March? Yes, in Valencia, You can experience all of this in a real crazy fiesta for several days. If you want to experience the true Mediterranean feeling and atmosphere, then you should visit this Spanish event, Las Fallas,

  About Me

  Life is ours, but fate is the best script writer! Life is too short to be able to laugh at what's sad, all the while we're bitter, just to survive our troubles.
  8 POSTS
  0 COMMENTS
  - Advertisement -

  Latest News

  The Rubik’s Cube and its inventor

  Sok felfedező születtett már, és igen sok hasznos és leleményes ötletet valósítottak meg. Hogy melyik találmány hozza meg a tervezőjének az ismertséget és a világsikert? Azt sohasem lehet előre tudni, nincs biztos recept. A Rubik-kocka olyan logikai találmány, amely sokunkat rabul ejtett gyerekként. Sőt vannak, akik felnőttkorukra sem nőtték ki a kockához fűződő ragaszkodásukat.
  - Advertisement -