Thursday, December 1, 2022
No menu items!
More

  Fortiana

  A handful Switzerland

  From all the European countries Switzerland is the most interesting. Although it borders on several countries, it is unique and eccentric, but one of the most striking is that Swiss cows are purple. At least that’s what I thought for so long, because on the kids favourite chocolate, the cow was always purple. To put the jokes aside, I think the Swiss are quite reserved and stick to their traditions, Fortiana's article gives a glimpse into the country of snowy skies and green pastures.

  Egy maroknyi Svájc

  Az Európai országok közül az egyik legérdekesebb ország Svájc. Bár több országgal is határos mégis egyedi és különc a többitől, az egyik legszembetűnőbb az, hogy a svájci tehenek lilák. Legalábbis ezt hittem sokáig, ugyanis a gyerekek kedvenc csokoládéján a tehén mindig lila volt. Viccet félre téve, a svájciak szerintem elég zárkózottak és ragaszkodnak a hagyományaikhoz, Fortiana cikke pedig bepillantást enged a havas bércek és zöld legelők országába.

  About Me

  "I think I'm a survivor type. I can thank this to the fact that I always worked on something that I could learn wisdom from."
  2 POSTS
  0 COMMENTS
  - Advertisement -

  Latest News

  The Rubik’s Cube and its inventor

  Sok felfedező születtett már, és igen sok hasznos és leleményes ötletet valósítottak meg. Hogy melyik találmány hozza meg a tervezőjének az ismertséget és a világsikert? Azt sohasem lehet előre tudni, nincs biztos recept. A Rubik-kocka olyan logikai találmány, amely sokunkat rabul ejtett gyerekként. Sőt vannak, akik felnőttkorukra sem nőtték ki a kockához fűződő ragaszkodásukat.
  - Advertisement -