Thursday, December 1, 2022
No menu items!
More

  Fruzsina Kiss

  Gold or Silver? The great dilemma

  Getting ready in the morning is different for everyone, some people don't care much about it, standing in front of the closet in the morning, pick out something for the day and it's done. Others plan carefully the night before, what they will wear the next day, and what sort of accessory would be best for them.

  Arany vagy ezüst? A nagy dilemma

  A reggeli készülődés mindenkinél más. Van, aki nem sokat foglalkozik vele, reggel a szekrény előtt állva kivesz valamit aznapra és kész. Mások gondosan eltervezik előző este, hogy másnap mit fognak felvenni és hozzá milyen kiegészítő illene a legjobban. Mióta az ember létezik, tetszeni akar valakinek, vagy legalábbis törekszik az egyedi és stílusos megjelenésre. Öltözékünket a megfelelő színű ékszerekkel, kiegészítőkkel tudjuk egyedivé tenni. Ehhez viszont tudnunk kell mi áll jól, mi előnyös mind formában, mind színekben is. Kiss Fruzsina stylist hasznos tanácsaival látja el olvasóinkat az arany és ezüst ékszerekkel kapcsolatban.

  About Me

  2 POSTS
  0 COMMENTS
  - Advertisement -

  Latest News

  The Rubik’s Cube and its inventor

  Sok felfedező születtett már, és igen sok hasznos és leleményes ötletet valósítottak meg. Hogy melyik találmány hozza meg a tervezőjének az ismertséget és a világsikert? Azt sohasem lehet előre tudni, nincs biztos recept. A Rubik-kocka olyan logikai találmány, amely sokunkat rabul ejtett gyerekként. Sőt vannak, akik felnőttkorukra sem nőtték ki a kockához fűződő ragaszkodásukat.
  - Advertisement -